Referenties en Beeldmateriaal

Onderstaand een overzicht van een deel van de projecten die wij onlangs hebben afgerond! Onderaan deze pagina vind u diverse referenties van onze klanten.

Klik op de link om naar het beeldmateriaal van het betreffende project te gaan.

3 Responses to “Referenties en Beeldmateriaal

  • Onlangs heeft Edwin Schnieders onze zolder uitgebouwd en hier een slaap-, kleed-, was- en badkamer gecreĆ«erd! Wij zijn meer dan tevreden en kunnen hem iedereen aanbevelen. Hij denkt mee en komt vaak met verrassende oplossingen.

  • Ik ben bij Edwin en Ellen thuis geweest en dan zie je het vakmanschap en de ziel en zaligheid die hij in zijn eigen huis heeft gelegd. Als ik een aannemer nodig heb, zal ik Edwin zeker inschakelen!

  • Edwin Schnieders heeft eind 2015 een dakopbouw bij ons gerealiseerd met aan de voorkant een loggia. De opbouw is nog mooier en beter geworden dan we hadden kunnen bedenken, dit dankzij zijn vakkundig advies en het vakwerk dat hij geleverd heeft. Ook zijn manier van werken vonden wij erg prettig, wat een topper! Wij zullen hem zeker bij iedereen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>